Verzorgings producten uit Kreta, met Bio Olijfolie, Arganolie, Aloe vera, Cannabis olie, ezellinnenmelk en kruiden.

23-07-2019 12:59

Natuurlijke cosmetica op basis van biologische olijfolie, aloë vera, argan olie, cannabis olie, ezelinnenmelk en kruiden. Hier vindt u een breed scala van geselecteerde natuurlijke producten en schoonheidsproducten uit Kreta voor uw persoonlijke verzorging en hygiëne!
 

Olijfolie is niet alleen synoniem voor gezonde voeding, maar het is ook bewezen dat het een van de meest effectieve en milieuvriendelijke producten voor schoonheid en persoonlijke verzorging is. Sinds duizenden jaren gebruiken de Grieken olijfolie voor een natuurlijke, heldere huid en een mooi uiterlijk. Ontdek het geheim van de producten van HerbOlive met  Aloe Vera, Olijfolie, Arganolie, Cannabis olie, ezelinnenmelk  een reeks van producten die rijk zijn aan natuurlijke ingrediënten voor gezicht, handen, lichaam en haar, op basis van de antioxiderende werking van pure olijfolie uit Kreta.

Kijk op verzorgings producten met olijfolie 

jiannisthegreek@hotmail.com Margaros Internet Marketing                                   kvk nr.59172738 /               btw-id NL002409643B61  Rek.nummer NL82INGB0006232637

Contact

Margaros Internet Marketing / griekseproductenonline.nl Delft
0158892854 info@griekseproductenonline.nl